DESPRE NOI

Matuzalem este rezultatul a 30 de ani de munca de cercetare.

Brevet patentat de flanovoide, molecule stem vegetale, ce actioneaza asupra refacerii celulare a organismului.

Livrare rapida prin curier!

Incetiniti procesul de imbatrinire, mentineti starea de sanatate! Produs natural unic pentru regenerarea si intinerirea organismului.

Puternic antioxidant – Moleculele stem vegetale – va ajuta sistemul imunitar sa faca fata factorilor nocivi intalniti zilnic.

Metoda inovativa premiata de catre Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale va scapa organismul de radialii liber in exces!

Matuzalem are efect puternic de detoxifiere si intinerire. Poate fi capabil in acelasi timp sa detoxifice celulele si organele interne, sa restabileasca echilibrul energetic al celulelor induce starea de bine si tinerete in organism deja la doar citeva zile de consum.

Tableta de Matuzalem poate fi capabila sa creasca performanta fizica si mentala a organismului, sa imbunatateasca libidoul si sa induca o stare de optimism si liniste sufleteasca. Matuzalem poate exercita o actiune directa asupra tenului care astfel devine mai curat, mai moale si mai sanatos.

Complexul de flavonoide Matuzalem poate fi recomandat in cazul tuturor bolilor pentru compensarea efectelor negative ale tratamentelor, interventiilor chirurgicale si medicamentelor, in multe cazuri pentru neutralizarea efectelor secundare. Matuzalem exercita acesta actiune de sustinere fara sa aiba efecte secundare.

Cu Matuzalem se pot efectua cure de intinerire celulara care in esenta regenereaza celulele organismului, fortifica sistemul imunitar si curata organismul de substante nocive. Matuzalem este foarte eficient impotriva bolilor generate de poluarea mediului inconjurator si a celor induse de radiatii si stress.

Produsul natural Matuzalem poate prelungi viata si totodata poate imbunatati calitatea vietii. In multe cazuri Matuzalem a fost capabil sa ajute chiar si acolo unde terapiile medicale traditionale sau dovedit ineficiente. In ciuda faptului ca Matuzalem nu substituie medicamentele prescrise de medic, in orice caz, accentueaza efectul lor terapeutic.Fiecare element al tabletelor de Matuzalem este constituit din ingrediente naturale. Componenta principala o constituie flavonoidul fermentat din ceai negru, cu un efect antioxidant foarte puternic.

Sute de studii si materiale de cercetare disponibile in intreaga lume dovedesc ca flavonoidul ceaiului negru nu are efecte secundare.

Studiile au demonstrat ca, consumul zilnic a citeva cesti de ceai negru contribuie semnificativ in furnizarea de flavonoide necesare organismului.

O tableta de Matuzalem contine aproximativ o cantitate de flavonoide echivalenta cu 200 de cesti de ceai negru.

In timpul tratamentului indeplineste rolul de sustinere. Acesta este un rol foarte important.

Un aport suficient de Matuzalem stimuleaza sistemul imunitar si ajuta organismul sa scape de substante toxice. Este cunoscut faptul ca mai putine toxine in organism solicita mai putin sistemul imunitar, astfel acesta este capabil sa protejeze mai eficient organismul impotriva agentilor patogeni, implicit corpul nostru va gestiona mult mai eficient problemele de sanatate. Din acest motiv Matuzalem poate oferi organismului posibilitatea autovindecarii.

Matuzalem poate fi capabil sa reconstruiasca celulele. Consumat in scop preventiv timp de 30, 60 sau 90 de zile este capabil sa ofere organismului o protectie completa impotriva atacurilor substantelor toxice. In acest timp este capabil sa regenereze AND-ul in mod semnificativ si sa neutralizeze procesele degenerative care afecteaza nucleul cellular, in multe cazuri chiar daca problema a aparut in urma cu citeva decenii.Suntem la dispozitia ta pentru orice nelamuriri.