Matuzalem –dozare și combinare 

Fiecare problemă de sănătate necesită o abordare specifică. Grijile noastre zilnice, modul de gândire, stilul de viață și regimul de viață în integralitatea lui, contribuie la formarea sistemului imunitar.

Proverbul mai vechi cunoscut ca „ceea ce semeni, aceea vei culege” are, în acest caz, valabilitate dublă. 

În baza experienței acumulate de-a lungul mai multor ani și a feedback-ului de la clienți, putem recomanda următoarele doze:

1. În cazul în care simțiți nevoia sau în caz de boală, suplimentul alimentar MATUZALEM® ajută și poate îmbunătăți calitatea procesului de vindecare a bolilor, în cazul administrării unei doze duble, adică 1 capsula la 12 ore. Perioada este de minimum 21, respectiv 30 de zile. Continuați în funcție de necesitate.

2. Dacă aveți probleme grave, astfel încât corpul să aibă nevoie de un aport ridicat de substanțe minerale, vitamine, proteine etc … atunci, în baza unor experiențe benefice, pot fi administrate pentru o perioadă de 90 de zile,  2 capsule zilnic, dimineata si pina in ora 16. În cazul unor probleme grave, se recomandă administrarea a 2 tablete zilnic (dimineața si pina in ora 16.) pe o perioadă de 180 de zile. Continuați în caz de necesitate, iar în cazul în care problemele persistă, continuați fără întrerupere.

4. Doza general recomandată pentru prevenție este de 1capsula pe zi . Administrarea este indicată pe ambalajul de consum 

Suplimentul alimentar Matuzalem este foarte bine tolerat împreună cu tratamente de tip invaziv sever, cum ar fi chimioterapia, în diferite tipuri de cancer, radioterapie… nu influențează efectul în mod negativ, însă are capacitatea de a contracara efectele negative și de a normaliza în mod semnificativ hemograma.

In cazuri foarte grave Nu este atât de importantă perioada de dinainte sau după masă, ci mai degrabă frecvența , adică la fiecare 12 ore, respectiv 24. Nu întrerupeți administrarea și respectați frecvența.

Administrarea sub forma ”curelor” specificate poate fi repetată preventiv de 2 – 4 ori pe an, bineînțeles, în funcție de necesitate, dacă administrarea poate fi întreruptă. Suplimentul alimentar Matuzalem® este produs pe bază naturală, nu are reacții adverse cunoscute, chiar și în cazul administrării prelungite. Poate fi administrat și femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu se cunosc contraindicații. Preparatul poate fi combinat cu ușurință ca suport al tratamentului medicamentos clasic și nu reprezintă un substitut pentru îngrijirea medicală și de sănătate.

Nu se cunosc contraindicații, iar în timpul unei perioade de administrare de 10 ani, nu au apărut efecte negative. Preparatul este caracterizat ca fiind sigur.

Doza terapeutica recomandată este de  sau 1 capsula pe zi. Acesta nu înlocuiește o dietă variată. Pe termen lung consumul de Matuzalem Capsule mentine o imunitate optima, regleaza metabolismul si previne aparitia diverselor afectiuni specifice inaintarii in varsta, cum ar fi osteoporoza, durerile articulare, reumatism, asigura o buna preventie cardiovasculara, contra AVC-ului, inhiba aparitia celulelor bolnave in organism, mareste energia organismului, imbunatateste starea psihica..

În baza informațiilor privind sănătatea și stilul de viață benefic, știm cu toții că boala se poate dezvolta pe parcursul mai multor ani:

„O dietă sănătoasă este cel mai bun medicament, iar un stil de viață rezonabil și adecvat este de neînlocuit.”

Oamenii care respectă principiile generale și care sunt conștienți de corpul lor nu au de obicei probleme. Comportamentul nostru și alegerea liberă a fiecăruia este unică, de aceea recomandăm în primul rând să ne ghidăm după astfel de principii, din moment ce acestea nu por fi înlocuite cu orice medicament, preparat de susținere sau de un miracol.

Depinde numai de noi și de aceea îi sfătuim din suflet pe toți să aibă grijă de sănătatea lor, în orice perioadă și să primească bucuriile zilnice, precum și grijile, fără stres, cu dragoste, oricum ar fi ele. Dacă aveți probleme, suplimentul alimentar MATUZALEM® – molecula vieții ,vă va ajuta întotdeauna să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

PREZENTAREA DIFERITELOR TIPURI DE MATUZALEM

În prezent, Matuzalem se poate găsi sub forma a 3 tipuri comerciale

 1.  Capsule Vegetale – 30 cps.în ambalaj.
 2. Sirop pentru copii – 100ml
 3. Cremă cosmetică

În toate tipurile se găsește aceeași substanță activă; ele se deosebesc unele de altele doar prin substanța portantă utilizată– placebo, cu o capacitate biologică de resorbție în organism. De aceasta depinde viteza de debut a efectului și modul de distribuție în organism.

 

 Crema – crema se aplică pe suprafața pielii deteriorate, în mod regulat, de 2 până la 3 ori pe zi, în cantități mici, pe locul afectat. Aceasta poate fi, de asemenea, utilizată și pentru detoxifierea pielii, întinerire și îndepărtarea ridurilor prin metoda nativ non-toxică.După aplicare, crema poate fi acoperită cu lapte de corp, creme hidratante și altele. În dermatita cronică, psoriazis, degerături, arsuri, acnee, vitiligo și condiții dificile, este avantajos să se administreze, de asemenea, o anumită formă de tablete sau o soluție apoasă seara, înainte de culcare. Combinația reciprocă de cremă și tablete are o influență fenomenală asupra proceselor reparatorii, a regenerării și restaurării interioare și exterioare a organismului.

Procesul de apariție a ridurilor este, de fapt, în esență, o încălcare a structurii repetitive a lanțului de polipeptide cu proteine. Într-o stare normală, această structură este rulată ca un ghem sau are formă elicoidală.Aceasta este menținută cu ajutorul unei legături covalente, iar sub influența unor substanțe toxice și a unor efecte ale mediului extern, aceste legături devin mai slabe. Structura începe să se dezintegreze lent, suprafața proteinei crește și din exterior se manifestă un astfel de efect precum apariția ridurilor.

Crema Matuzalem  –pentru prima oară pe piață o cremă care conține molecula vieții, care protejează efectiv pielea împotriva efectelor adverse toxice și a altor influențe nedorite. Substanțele active nu au doar o funcție de protecție, însă au și capacitatea de a regenera celulele, țesuturile superficiale și de a contribui astfel la îmbunătățirea sănătății pielii și de a conduce la un efect optic accentuat și real de întinerire a pielii.

Utilizarea cremei:

 • Suprafețe bronzate și arse prin iradiere sau sub influența temperaturii
 • Suprafețe degerate
 • escare
 • acnee (este recomandată combinația cu Matuzalem – tablete)
 • sprijin pentru purificarea suprafeței pielii afectate de psoriazis
 • suport pentru tratamentul împotriva vitiligo și a tulburării de pigmentare
 • o mare capacitate biologică hidroactivă de a aduna apa, lucru care duce la hidratare și înmuierea pielii (efectul este multiplicat în special în timpul utilizării prelungite și în combinație cu administrarea comprimatelor Matuzalem)
 • netezirea și catifelarea pielii
 • efect anti-alergic
 • „efect de relief” în cazul deteriorării mecanice la suprafața pielii, ajută la regenerarea rapidă a celulelor și țesuturilor
 • Capacitate excelentă de combinare și o bună toleranță la medicamente, creme și unguente medicinale
 • Efect antioxidant și detoxifiant extrem de puternic
 • Efect captator de radicali liberi
 • Previne îmbătrânirea pielii
 • Proprietăți revitalizante
 • Capacitate naturală de a absorbi radiațiile ca atare și, prin urmare, de a proteja în mod eficient organismul de posibilele efecte severe (UV, UF, de radio, de exemplu efectele nocive ale telefoanelor mobile și echipamentelor radio-electrice …) EFECT RADIOPROTECTOR
 • Regenerarea naturală a celulelor și a sistemului imunitar, EFECT PE TERMEN LUNG
 • Detoxifiere și protecție activă
 • Suport pentru tratamentul bolilor de piele, mai ales atunci când este compromisă imunitatea și capacitatea de apărare a organismului, ca atare
 • Compatibilitate excelentă cu produsele farmaceutice și cu cremele și unguentele medicinale

Puteți comanda Matuzalem din magazinul nostru online chiar AICI